Nu är semestern slut för min del. 🙁 Att den alltid går så fort! Så idag ringde klockan i ottan igen och det var bara att masa sig upp. Det gick väl i och för sig hyfsat. Det är lite lättare att gå upp nu sommartid när det är ljust, dessutom brukar det gå första dagen, trots att jag hade svårt att somna igår och sov lite på halvspänn. Sen blev jag trött på eftermiddagen och imorgon kommer jag nog vara jättetrött.

För att försöka se lite positivt på att semestern är slut så kan jag ju säga att det finns fördelar med att komma in i rutiner igen och efter att inte ha varit inne i stan på en månad så var det lite kul att gå en sväng i några affärer på lunchen.

På jobbet möttes jag av alcogel i  vartenda hörn. I entrén, på toaletterna, i fikarummen, vid personalmatsalen… Det är en del i att försöka minimera spridningen av den nya influensan (”svininfluensan”). Det är ju bra, fast det är svårt att hindra de bassilusker som transporteras i luften, t.ex. på pendeltågen som jag sitter mycket på… Hm, jag får hoppas att jag slipper undan. Det är ju inte kul att vara sjuk.

Leave a Reply

februari 2020
M T O T F L S
« jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Arkiv