I söndags fyllde jag år. Då gjorde jag tårta i form av något av det godaste jag vet, nämligen kladdkaka. På den la jag grädde, hallon och riven choklad. Med några ljus i (ok inte så många som år…) blev det en födelsedagstårta! Uffes mamma och bror var här på fika, tårta och hembaka kanelbullar. Jag fick fina paket och vi visade foton från vår fjällsemester. När man visar bilder på stor platt-tv blir det ju nästan som när jag var liten och pappa eller farfar plockade fram diabildsprojektorn någon gång vartannat år eller så.

tarta1

bullar

Jag hade även namnsdag i söndags. Eftersom jag föddes på Karin-dagen fick jag Karin som mellannamn. Det har även mina systrar, så de brukar alltid börja med att säga grattis på namnsdagen när de ringer för att gratta. En av mina bröder är född då Napoleon hade namnsdag (tror att den är borttagen ur almanackan nu), så han heter faktiskt det i mellannamn.

Idag var jag på posten ( i form av ICA) och hämtade paket som mamma skickat. Tack! Det var söta små saker och jag konstaterade att det måste vara grönt och rött som gäller i år, eftersom de paket jag har fått från olika personer har gått i dessa fina färger…

presenter

2 Responses to “Födelsedag”

  • Mamma says:

    Var ju inte så lätt att skicka ett bakverk så det fick bli mjukismuffins ist. Kan kanske komma till pass till leksak framöver. 😉

  • Uffe says:

    Tre ljus, ett för varje år! 😀

Leave a Reply

februari 2020
M T O T F L S
« jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Arkiv