Igår packade vi bilen igen och städade stugan, sen lämnade vi fjällen med visst vemod. På vägen fick vi se ytterligare några renar. Två renhonor och deras två ungar stod mitt på vägen och tittade på oss. Trevligt att se, men de borde kanske vara lite mer rädda för trafiken för sitt eget bästa…

I Ljusdal stannade vi på samma rastplats som på uppvägen, fast denna gången bjöd Uffe på goda våfflor på ett litet café. Eller rättare sagt, han köpte våfflor som en trevlig dam bjöd på. Där sålde de diverse hantverk, saft, sylt, m.m. Damen berättade att hon veckan innan varit uppe på marknad i Funäsdalen och sålt saker.

När vi kom hem däckade vi i soffan efter att ha konstaterat att allt såg bra ut och blommor och plantor klarat sig. Idag har vi packat upp och nu håller jag på med tvätt av den megastora tvätthögen. Nu har jag bara en vecka kvar på min semester och ska försöka få en del saker gjorda på hemmaplan, men i lagom tempo så jag är hyfsat utvilad när det är dags för vardag igen. Suck…

Leave a Reply

februari 2020
M T O T F L S
« jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Arkiv