Idag är det trettondedagen och sista juldagen för den här gången. Min sista lediga dag också, efter att ha varit ledig en vecka. (Jag jobbade mellan jul och nyår.) Det är 25 minusgrader (!) ute och skönt att slippa gå ut, förrän imorgon i alla fall… Idag ska jag ta bort julpyntet, byta gardiner och dukar. Det brukar kännas lite tråkigt eftersom jag tycker att julen är mysig, men samtidigt skönt. För när helgerna väl är över gillar jag att städa, slänga risiga julblommor och ljusstumpar, få in lite andra färger än rött och gärna köpa en bukett tulpaner eller någon annan vårblomma.

Just nu roar jag mig med att titta på familjefilmen Zuper-Zebran om en zebra som drömmer om att bli galopphäst! Haha, jag har både lite konstiga sovtider och vanor nu. Det är inte alltid så lätt att sova när jag borde när det är full rulle i magen. Det ska bli spännande att se hur det går att jobba de här sista veckorna. Jag får ta en dag i taget. Nu har jag i alla fall börjat packa den så kallade ”bb-väskan” och förbereda mig på olika sätt inför den stora dagen.

One Response to “Nu är julen över”

  • Mamma says:

    Många kramar från en blivande mormor som oxå plockat bort julen idag. Den bestod av en minjulgran i plast.

Leave a Reply

februari 2020
M T O T F L S
« jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Arkiv