bukett2

Buketten på bilden ovan har faktiskt stått på matbordet under nästan hela november, men igår kastades den med visst vemod. Jag tycker om blommor och har gärna färska sådana på bordet. Just den här buketten fick vi av min moster när hon var på besök för några veckor sedan. (Det är alltid trevligt med släktbesök!) Visst var blommorna mer åt eternellhållet (torkade) nu på slutet, men bladen var gröna och buketten var inramad av kvistar som såg ut som ett skatbo. Den blå vasen fick vi också, i bröllopspresent. Det är en vas från Kosta-Boda designad av Bertil Hydman-Vallien. Tack!

Igår slängdes alltså buketten, för nu hade den gjort sitt och lägenheten storstädades och lite juliga gardiner och dukar togs fram. Idag ska jag sätta fram adventsljusstakar, för nu är det återigen första advent! Mysigt tycker jag. November är det bara mörkt och grått, men under december blir det i alla fall juligt mysigt, så då gör det inte lika mycket att det är mörkt ute.

bukett

Leave a Reply

februari 2020
M T O T F L S
« jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Arkiv